Στους Σέλτικς για 1 ακόμα χρόνο ο Ουοναμέικερ
Ο 29χρονος άσος, που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό, παραμένει στη Βοστώνη για ακόμα ένα χρόνο
Έντονη ήταν η φημολογία για την περίπτωση του Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ αναφορικά με τους Ερυθρόλευκους.
Το «10» που έψαξε λίγο παραπάνω την υπόθεση του έμπειρου άσου και πρώην αθλητή του Ντέιβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά καθώς ο 29χρονος παραμένει στη Βοστώνη για ακόμα ένα χρόνο!
Ο Αμερικανός γκαρντ πέρυσι πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους «Κέλτες» να τον αποκτούν από την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μπορεί ο έμπειρος άσος να μην βρήκε θέση βασικού στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς, όμως οι Σέλτικς αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν ξανά και εκείνος δέχτηκε να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, κλείνοντας την πόρτα στην Ευρώπη.
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται

