Έγκλημα με θύμα νεαρό αλλοδαπό στον Βοτανικό
Το πτώμα ενός νεαρού αλλοδαπού που έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα εντόπισαν περαστικοί χθες στις 8 το βράδυ στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό.
Το πτώμα ενός νεαρού αλλοδαπού που έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα εντόπισαν περαστικοί χθες στις 8 το βράδυ στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό.
Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο έφτασαν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν έρευνες για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του θύματος και ποιοι κρύβονται πίσω απο την δολοφονία.
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό


