Ποιον παρουσιαστή δεν κάλεσε στον γάμο η Τζένη Μπαλατσινού
Παρ΄όλο που ήταν συνεργάτες!
Το «παράπονο» του επειδή δεν καλέστηκε στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια εξέφρασε γνωστός παρουσιαστής.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος αν και γνωρίζεται εδώ και χρόνια με την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς ήταν συνεργάτες σε εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν ήταν προσκεκλημένος στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.
Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», λέγοντας πως δεν καλέστηκε επειδή ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο.
«Δεν με κάλεσε στον γάμο της η Τζένη Μπαλατσινού. Ήταν πολύ κλειστός ο γάμος. Εύχομαι να ζήσουν ευτυχισμένοι γιατί τους έχουμε ζήσει και στην παρέα. Κάνουμε και λίγη παρέα. Τους χαίρομαι. Όποτε βρισκόμαστε περνάμε καλά. Ο Βασίλης είναι λίγο ανταγωνιστικός στα παιχνίδια, αλλά ευτυχώς παίζουμε μαζί και κερδίζουμε. Περνάμε καλά, είναι ωραίοι και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.
- Μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας
- Παναθηναϊκός: Με Σισοκό στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη
- Τρία χρόνια μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη που σημάδεψε τη χώρα – Πλησιάζει η δίκη
- ΚΚΕ: Συμμετοχή της κυβέρνησης στο «ειρηνευτικό σχέδιο» των ΗΠΑ στη Γάζα, ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή


