Χιώνης στο One Channel: Στο όνομα της Αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε δεξιά πολιτική
Ο κ. Χιώνης συζητώντας για την επόμενη μέρα των εκλογών δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί στο πλευρό των πολιτών και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους, απέναντι σε μία νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση
Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Θεόδωρος Χιώνης, όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα στο δρόμο προς τις κάλπες, μιλώντας ταυτόχρονα και για την επόμενη των εθνικών εκλογών.
«Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Τσίπρας» σημείωσε ο κ. Χιώνης, σχολιάζοντας την απόφαση να μη γίνει το debate των πολιτικών αρχηγών, ενώ αφού τόνισε πως το ΚΚΕ επαναπρογραμμάτισε δύο φορές βασικές του προεκλογικές εκδηλώσεις για να διευκολύνει την πραγματοποίηση του debate, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για σκοπιμότητα.
Ο κ. Χιώνης συζητώντας με τον Δ. Μανιάτη, για την επόμενη μέρα των εκλογών δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί στο πλευρό των πολιτών και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους, απέναντι σε μία νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση. «Η λαϊκή ευημερία θα εξασφαλιστεί μόνο αν πάρουν στα χέρια τους την εξουσία αυτοί που παράγουν τον πλούτο» υπογράμμισε ο κ. Χιώνης.
«Μιλάει με κυνικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πατάει πάνω στο έδαφος που έχει διαμορφώσει ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Χιώνης, ασκώντας δριμεία κριτική στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «στο όνομα της Αριστεράς, στο όνομα αξιών και ιδανικών που πάλεψε και κόσμος, ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε μια Δεξιά και αντιλαϊκή πολιτική και χαντάκωσε αξίες και ιδανικά».
Ο ίδιος τοποθετήθηκε και γύρω από τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η χώρα έχει γίνει σημαιοφόρος αμερικονατοϊκών σχεδιασμών στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
Πηγή: onetv.gr
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442