Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε16χρονο ποδηλάτη
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα στο σκοτάδι το παιδί με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγίου Ιωάννη στην Αμαλιάδα μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας 16χρονος ποδηλάτης, τραυματίστηκε θανάσιμα όπως παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ σε ένα τμήμα του δρόμου κοντά στον Αγ. Ιωάννη.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα στο σκοτάδι το παιδί με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
- Νάταλι Πόρτμαν στο Sundance: Καταγγέλλει τη βία της ICE και τους αποκλεισμούς σε βάρος των γυναικών
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΠΑΕ στους οπαδούς για το Άμστερνταμ – Έτσι θα εισέλθουν στο γήπεδο του Άγιαξ
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» σε απόσταση βολής – Η Τεχεράνη προειδοποιεί για «επώδυνη απάντηση»
- ΟΣΕΤΕΕ: Μαύρη μερα για την Ελλάδα το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα – Ανθρωπιστική κρίση στους χώρους δουλειάς
- Τραγωδία στην Κύπρο: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι από γρίπη Α
- Μελίσσια: Καθίζηση οδοστρώματος λόγω σοβαρής βλάβης σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ – Κλειστή η λεωφόρος Δημοκρατίας




