Βρετανία: Έρχεται «βροχή» παραιτήσεων από υπουργούς
Περισσότεροι βρετανοί βουλευτές αναμένεται να παραιτηθούν από την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, μετέδωσε πριν από λίγο το BBC Radio, ακολουθώντας το παράδειγμα της Άντρεα Λίντσομ
Περισσότεροι βρετανοί βουλευτές αναμένεται να παραιτηθούν από την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, μετέδωσε πριν από λίγο το BBC Radio, ακολουθώντας το παράδειγμα της Άντρεα Λίντσομ, της υπουργού που ήταν αρμόδια για τις σχέσεις της βρετανικής κυβέρνησης με το κοινοβούλιο. Η Λίντσομ υπέβαλε χθες το βράδυ την παραίτησή της δηλώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίξει την προσέγγιση που ακολουθεί η Τερέζα Μέι στη διαδικασία της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η εκπομπή αυτή ενημερώθηκε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις υπουργών», μετέδωσε σήμερα η εκπομπή του BBC Today.
Όπως ανέφερε η Λίντσομ στην επιστολή παραίτησής της, «δεν πιστεύω πλέον ότι η προσέγγισή μας μπορεί να εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος» του Ιουνίου του 2016 και να οδηγήσει τη χώρα στο Brexit.
Η Λίντσομ, η οποία είχε ταχθεί εξ αρχής υπέρ του Brexit, κάλεσε την Τερέζα Μέι «να λάβει τις σωστές αποφάσεις για το συμφέρον της χώρας». «Επομένως, με μεγάλη που λύπη και με βαριά καρδιά παραιτούμαι από την κυβέρνηση», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται συλλήψεις για τρία νέα κυκλώματα που λάμβαναν παράνομες επιδοτήσεις σε Κρήτη, Τρίκαλα και Κοζάνη
- Μεντιλίμπαρ: «Όποιος δεν έχει κίνητρο δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί, είναι τελικός»
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών βήμα υπονόμευσης των δημόσιων σχολείων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Ολλανδία: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ – Χιόνι και παγετός
- Νέα γήπεδα τένις στην Ηγουμενίτσα
- Κόντης: «Παίζουμε με τον νταμπλούχο Ελλάδος και πρέπει να έχουμε θάρρος στο παιχνίδι μας»





