Ξέσπασμα Γεωργούντζου : «Θα πιω βιτριόλι, θα πεθάνω»
Σε έξαλλη κατάσταση ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για την αποτυχία της ομάδας της Καλαμάτας να ανέβει στη Football League.
Σε έξαλλη κατάσταση ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για την αποτυχία της ομάδας της Καλαμάτας να ανέβει στη Football League.
Η «Μαύρη Θύελλα» απέτυχε να κερδίσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στα μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου. Η Καλαμάτα είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά στη συνέχεια νικήθηκαν στην έδρα τους με 2-1. Τα δύο γκολ μέσα στο γήπεδο της Καλαμάτας οδήγησαν τους Ροδίτες στη δεύτερη κατηγορία.
Ο γνωστός Καλαματιανός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πικρή αυτή ήττα της ομάδας του. Σε ένα γκροτέσκο ξέσπασμα – που φυσικά έχει γίνει – viral απειλεί να πιεί βιτριόλι και να πηδήξει από το λιμάνι της πόλης της Μεσσηνίας.
«Δεν αντέχω άλλη ξεφτίλα, άλλη μία μαυρίλα, άλλη μία ταπείνωση! Πάρε με, Θεέ μου, να πεθάνω!» λέει με προσποιητούς λυγμούς ο αθλητικογράφος.
Σε άλλο σημείο, απειλεί τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο και τους παίκτες, βρίζοντας θεούς και δαίμονες και φωνάζοντας: «Εξαφανιστείτε από τη γη»!
Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε υποτιμητικά και για τον Διαγόρα Ρόδου. Στη συνέχεια, όμως, ανασκεύασε με ανάρτηση στο Facebook:
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι την τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442