Φάρσα ο συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν επιβεβαιώθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας περιμετρικά στον περιβάλλοντα χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού.
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στις φυλακές του Κορυδαλλού, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν επιβεβαιώθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας περιμετρικά στον περιβάλλοντα χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού, με τους αστυνομικούς να σημειώνουν πως πρόκειται για «φάρσα».
Σύμφωνα με δικηγόρους που πήγαν να επισκεφθούν πελάτες τους, δεν τους επιτράπηκε η είσοδός τους στη φυλακή για λόγους ασφαλείας όπως τους είπαν.
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!




