Βρετανία: Μεγάλη φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου
Σύννεφα μαύρου καπνού εθεάθησαν κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.
Σύννεφα μαύρου καπνού εθεάθησαν βόρεια από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καπνός προέρχεται από φωτιά σε αποθήκη. Μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολλές εκρήξεις από την αποθήκη λόγω της φωτιάς.
Μέχρι στιγμής, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Χίθροου συνεχίζονται κανονικά. Ωστόσο, υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα δρομολόγια τρένου, καθώς κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός του West Drayton.
Η Daily Mirror αναφέρει ότι στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με τουλάχιστον έξι οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες.
- Capital Tankers’ Debut on the Oslo Stock Exchange
- Ανδρέας Μαυρομμάτης: Πέθανε ο σεφ της ελίτ και «μέγας πρεσβευτής» της ελληνικής γαστρονομίας
- Χωρίς ταξί και την Τετάρτη η χώρα – Αύριο οι προτάσεις της Ομοσπονδίας
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί 93-82: Νίκη 6άδας για την ομάδα του Ιτούδη
- Βρετανός σύμβουλος ασφάλειας: Η ιρανική πρόταση για τα πυρηνικά απέτρεπε τον πόλεμο – Οι ΗΠΑ την αγνόησαν
- Κούβα: Απορρίπτουν οι ΗΠΑ τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων της Αβάνας – «Σύντομα θα κάνουμε κάτι», λέει ο Τραμπ




