Έκκληση Τροχαίας για τον εντοπισμό μαύρου Smart που σκότωσε οδηγό μηχανής
Η Τροχαία με ανακοίνωσή της στο Twitter τονίζει ότι το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο (20/4) στις 6:05 το πρωί, 150 μέτρα μετά τη γέφυρα Τατοΐου στη Λ. Κύμης και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στον Δήμο Αχαρνών
Έκκληση απευθύνει η Τροχαία προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός ενός μαύρου Smart ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μηχανής.
Η Τροχαία με ανακοίνωσή της στο Twitter τονίζει ότι το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο (20/4) στις 6:05 το πρωί, 150 μέτρα μετά τη γέφυρα Τατοΐου στη Λ. Κύμης και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στον Δήμο Αχαρνών.
Στη συνέχεια αναφέρει, ότι αγνώστων λοιπών στοιχείων Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο , μάρκας SMART, μαύρου χρώματος, χτύπησε έναν οδηγό μηχανής με συνέπεια ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός του Smart εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου και έφυγε.
Από την Τροχαία παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην διαλεύκανση του δυστυχήματος και τον εντοπισμό του οδηγού, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Β/Α Αττικής στα τηλέφωνα 210-6256430 και 210-6256440.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ❗
Αναζητούμε πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα
➡ https://t.co/MjobNTlK0C pic.twitter.com/XBtR6H6DFr— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) 24 Απριλίου 2019
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς
- Έρευνα: Χαρτογραφήθηκε εκτεταμένο ηφαιστειακό σύστημα στη Μήλο – Υδροθερμικά πεδία έως 230 μ.
- Βορίζια: Σαράντα ημέρες από το μακελειό – Σήμερα το μνημόσυνο του Φανούρη Καργάκη
- «Ολυμπιακός, o κορυφαίος ελληνικός σύλλογος»
- Το 2029 ως σημείο συναγερμού για την Ευρώπη – Πόσο πιθανή είναι μια σύγκρουση με τη Ρωσία;





