Κλαίνε από χαρά στον ΠΑΟΚ
Δεν γίναμε περισσότερο ΠΑΟΚ, επειδή πήραμε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας. Ο ΠΑΟΚ για μας είναι περισσότερα πράγματα από μια νίκη, μια ήττα ή έναν τίτλο
Συνηθίζω να λέω ότι τα δάκρυα είναι τα συναισθήματα που ξεχειλίζουν. Και η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε την Κυριακή το βράδυ από κόσμο του ΠΑΟΚ και συναισθήματα.
Πόσα διαφορετικά συναισθήματα μπορείς να νιώσεις σε ένα βράδυ; Δεν περιγράφονται με λόγια. Βούρκωσα ξανά και ξανά. Γιατί μέσα μου με έτρωγε όλα αυτά τα χρόνια ένα τεράστιο «γαμώτο».
- Online Retail Sales in Greece Reach 36.1bln€ in 2025
- Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του Λεμπρόν: «Ίσως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ο ένας απέναντι στον άλλον» (vid)
- Κατερίνη: Σοκαριστικό βίντεο από πτώση δέντρου ανάμεσα σε πεζούς λόγω των ισχυρών ανέμων
- Βενεζουέλα: Στο Καράκας αμερικανοί διπλωμάτες για συνομιλίες με στόχο την «αποκατάσταση των σχέσεων»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Ηράκλειο: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στο Καστρί Βιάννου – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
