
Υπόθεση «μαφίας των φυλακών»: Συνελήφθη και ο δικηγόρος Παναγόπουλος
Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»
Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος έμαθε χθες για το ένταλμα σύλληψης από τα Ιωάννινα που βρισκόταν για μία δίκη, είχε δηλώσει ότι θα προσέλθει οικειοθελώς στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση στην οποία τον εμπλέκουν.
- Στο ΥΠΕΞ το πόρισμα για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Ο Γεραπετρίτης ενημέρωσε την ΕΕ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (pic)
- Γιατί διαλύθηκε η σχέση της Νταϊάνα με τη Σάρα Φέργκιουσον;
- Πορτογαλία: Έρευνα στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε σχέση με υπόθεση διαφθοράς
- Σέρρες: Ελεύθερη με όρους η 43χρονη για τον θάνατο του 10χρονου – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
- BHMAGAZINO: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον


