
Υπόθεση «μαφίας των φυλακών»: Συνελήφθη και ο δικηγόρος Παναγόπουλος
Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»
Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».
Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος έμαθε χθες για το ένταλμα σύλληψης από τα Ιωάννινα που βρισκόταν για μία δίκη, είχε δηλώσει ότι θα προσέλθει οικειοθελώς στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση στην οποία τον εμπλέκουν.
- Το μήνυμα του Ροντινέι στον Τσικίνιο: «Είσαι μια μηχανή, σε αγαπώ» (pic)
- Μοναχική φέτος η «Ημέρα της Νίκης»: Ποιοι θα παρευρεθούν στην παρέλαση του Πούτιν στη Μόσχα και ποιοι όχι;
- Το μωρό σου ανακαλύπτει τον κόσμο και εσύ τον μαθαίνεις από την αρχή, μέσα από τα μάτια του
- Αρκουδάκι σκοτώθηκε από αυτοκίνητο σε κάθετο της Εγνατίας Οδού
- Ρωσία: Ο Πούτιν είναι έτοιμος για διάλογο με την ΕΕ, αλλά δεν θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία
- Ολυμπιακός: Έτσι θα διατεθούν τα εισιτήρια για το Final-4 στον κόσμο της ομάδας



