
Ολυμπιακός : Επιτυχημένη η επέμβαση στη Γιώτα από τον Θέο
Ο γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος πραγματοποίησε την επέμβαση στο γόνατο της βολεϊμπολίστριας των Ερυθρόλευκων, Κατερίνας Γιώτα
Η Κατερίνα Γιώτα στάθηκε άτυχη με τον σοβαρό τραυματισμό της, καθώς η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλαγίου και έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.
Η διεθνής κεντρική των ερυθρόλευκων υποβλήθηκε χθες σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ποδοσφαιρικής ομάδας των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο στο νοσοκομείο Metropolitan.
Η Γιώτα μπαίνει πλέον σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επιτυχημένη επέμβαση και ο Χρήστος Θέος θα παρακολουθεί διαρκώς την πορεία της αποκατάστασης της αθλήτριας του Ολυμπιακού.
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»


