«Υποκλίθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ποντένσε! (pic)
Ευλογημένος που παίζει μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο Πορτογάλος «μάγος» Ντανιέλ Ποντένσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, δήλωσε ότι απολαμβάνει να αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», χαρακτηρίζοντας απίστευτους τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.
Παράλληλα, ο βιρτουόζος άσος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ των Πειραιωτών έγραψε:
«Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη που εγώ και η ομάδα νιώθουμε στο Καραϊσκάκη αυτή τη χρονιά. Πραγματικά, απολαμβάνω να παίζω στο… σπίτι. Είστε απίστευτοι!».
Δείτε το ποστ:
- Θανατική ποινή: Ανησυχητική αύξηση παγκοσμίως το 2025
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Συμβούλιο Ειρήνης: Η Γαλλία απορρίπτει την πρόσκληση του Τραμπ – Φοβάται ότι θέλει να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Blue Monday: Είναι όντως η «Μπλε Δευτέρα» η πιο στενάχωρη μέρα του χρόνου και τι να κάνουμε γι’αυτο;
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
