ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού στο Παγκράτι Κυριακή και Δευτέρα
Λόγω εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης θα σημειωθεί πτώση πίεσης ή πλήρης διακοπή νερού σε περιοχές του Παγκρατίου.
Διακοπή νερού στο Παγκράτι, από τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου έως τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στην περιοχή του Παγκρατίου του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα: στον Προφήτη Ηλία, Μετς, ΟΤΕ, Άλσος Παγκρατίου και μεταξύ των οδών Ιέρωνος – Αστυδάμαντος – Εργοτίμου και Φορμίωνος».
«Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης», αναφέρει η ΕΥΔΑΠ.
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός
- Συγχαρητήρια της Μπέτις για το πανό «Αδαμούθ, Τέμπη»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι Ούγγροι κάνουν το 1-0 με πέναλτι (vid)
- Ιράν: Διάγγελμα του προέδρου Πεζεσκιάν με αφορμή τις πολύνεκρες διαδηλώσεις




