Ο Πλατανιάς διέλυσε τον Ηρόδοτο σε 25 λεπτά

Ο Πλατανιάς πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα του Ηροδότου, πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ από το 67' και μετά.

Αποφασισμένος να παραμείνει στο «κόλπο» της ανόδου μέχρι τέλους είναι ο Πλατανιάς. Η κρητική ομάδα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 στην έδρα του Ηροδότου για την 25η αγωνιστική της Football League και δείχνει να φορμαρίζεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Η νίκη ωστόσο, δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, καθώς μέχρι και τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν κολλημένες στο 0-0. Σε εκείνο το σημείο, αποβλήθηκε για τον Ηρόδοτο ο Γιάννης Ανδρέου με απευθείας κόκκινη κάρτα και μετά ξεκίνησε το… πάρτι του Πλατανιά.
Τον «χορό» των γκολ άνοιξε ο Λουκίνας στο 67′, με τον ίδιο να δίνει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του στο 74′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καραγκούνης έκανε το 0-3, ενώ ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 90′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πλατανιά διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, με την οποία έφτασαν τους 43 βαθμούς και έπιασαν τον Απόλλων Λάρισας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Ηρόδοτος, παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007