«Μαφία των φυλακών»: Τι αναφέρει το υπ. Δικαιοσύνης για τη σύλληψη των δύο δικηγόρων
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επαναλαμβάνει ότι, παρά το καθεστώς ανομίας που κάποιοι επιδιώκουν να επικρατήσει στις φυλακές, οι εγκληματικές ενέργειες αποκαλύπτονται και οι κατηγορούμενοι οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Με αφορμή τις σημερινές συλλήψεις δύο δικηγόρων Αθηνών από την Ελληνική Αστυνομία με την κατηγορία της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση» που δρούσε στις φυλακές Κορυδαλλού, το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επαναλαμβάνει ότι, παρά το καθεστώς ανομίας που κάποιοι επιδιώκουν να επικρατήσει στις φυλακές, οι εγκληματικές ενέργειες αποκαλύπτονται και οι κατηγορούμενοι οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης.
«Το κουβάρι βίας και εγκλήματος, μέσα ή έξω από τις φυλακές, σιγά-σιγά ξεπλέκεται» αναφέρει ο κ.Καλογήρου και προσθέτει: «Η ανάπτυξη των εγκληματικών φαινομένων αντιμετωπίζεται μεθοδικά και συγκροτημένα αλλά με όρους κράτους δικαίου, αποδεικνύοντας ότι η πολιτεία και αντανακλαστικά διαθέτει και αποτελεσματική μπορεί να είναι, με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης».
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της


