Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για εμπλοκή στη «μαφία των φυλακών»

Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για εμπλοκή στη «μαφία των φυλακών»

Τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές

Δύο Ελληνες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έπειτα από ένταλμα του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη Αθηνών που είχε εκδοθεί σε βάρος τους.

Οι δύο συλληφθέντες φέρεται να εμπλέκονται στην επονομαζόμενη «μαφία των φυλακών» που είχε αποκαλυφθεί κατόπιν έρευνας της Αντιτρομοκρατικής και αφορούσε έγκλειστους στον Κορυδαλλό που εμπλέκονται σε σειρά από αξιόποινες πράξεις.

Τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

H ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής

Ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες σήμερα, 28-03-2019, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), δύο ημεδαποί, ένας άντρας και μία γυναίκα, σε εκτέλεση αντίστοιχων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη Αθηνών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Οι συλληφθέντες πρωινές ώρες αύριο θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Η δράση της «μαφίας των φυλακών»

Η εγκληματική δράση της «μαφίας των φυλακών» που ενέχεται σε δολοφονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, υποθέσεις ναρκωτικών, και εκβιασμούς, αποκαλύφθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου.

Η «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού κινούσε τα νήματα μέσα από τα κελιά, ελέγχοντας όχι μόνο αυτές καθ’ αυτές τις φυλακές σε επίπεδο εγκληματικών πράξεων, αλλά και εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, με την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου, όπως του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας, εκβιασμούς για την απόσπαση χρημάτων και πολλών ακόμα.

Στο «παλμαρέ» της «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού περιλαμβάνονται δολοφονίες και εκτελέσεις εντός του καταστήματος κράτησης, η απόπειρα δολοφονίας θαμώνων μαγαζιού στο Μικρολίμανο στον Πειραιά, το 2014, η εκτέλεση Ζαφειρόπουλου, στις 12 Οκτωβρίου 2017, καθώς και συγκάλυψη αποδράσεων και πολλών ακόμα εγκληματικών ενεργειών.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024