Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Καρότσα νταλίκας καρφώθηκε σε πινακίδα
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση από συνεργεία της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για την ασφαλή απομάκρυνση νταλίκας, την καρότσα της οποίας νωρίτερα σήκωσαν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα της Γέφυρας και να προκαλέσει ζημιές
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση από συνεργεία της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης, δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για την ασφαλή απομάκρυνση νταλίκας, την καρότσα της οποίας νωρίτερα σήκωσαν οι ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε πινακίδα της Γέφυρας και να προκαλέσει ζημιές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi.gr , έχει σημειωθεί αποκλεισμός στη διέλευση των οχημάτων στο ρεύμα προς Πάτρα.
Εν τω μεταξύ, καθώς η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου παραμένει κλειστή λόγω των ισχυρών ανέμων, η Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται αποκομμένη, αυτή τη στιγμή, από την πρόσβαση προς Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα από Ναύπακτο και Μεσολόγγι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω καθώς δεν ήταν δυνατή η διέλευσή τους με κανένα μέσο και η μεταφορά ασθενών στα νοσοκομεία της Πάτρας.
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


