Συνάντηση με εκπρόσωπο της ExxonMobil είχε ο Λαβρόφ
Ο κ. Λαβρόφ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ρωσία για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, ενώ υπογράμμισε τις επωφελείς ευκαιρίες που παρέχει η ρωσική οικονομία σε Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές
Συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Ρωσία, καθώς και με επικεφαλής ρωσικών τμημάτων εταιρειών όπως η Chevron και η ExxonMobil είχε την Τρίτη ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.
Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι στη συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, παρόντες και οι επικεφαλής των ρωσικών τμημάτων των εταιρειών Johnson & Johnson, Caterpillar, Chevron και ExxonMobil, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην κατάσταση των ρωσοαμερικανικών σχέσεων και όπως τονίστηκε έμφαση δόθηκε στις προοπτικές για οικονομική συνεργασία. Όπως τονίζει η ανακοίνωση, οι δύο χώρες περνούν μια δύσκολη περίοδο, «λόγω των ενεργειών της επίσημης Ουάσιγκτον».
Ο κ. Λαβρόφ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ρωσία για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, ενώ υπογράμμισε τις επωφελείς ευκαιρίες που παρέχει η ρωσική οικονομία σε Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως σημειώνει το ρωσικό ΥΠΕΞ.
- Συρία: Σουνιτική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο τζαμί με τους 8 νεκρούς
- Κ. Ανεστίδης: Δεν έκαναν κατάσχεση στον «Φραπέ» και έκαναν σε εμένα
- Μουσουλμανικό κράξιμο στον Σαλάχ λόγω… Χριστουγέννων! (pic)
- ΕΠΟ: Ο εσωτερικός πονοκέφαλος του Μάκη Γκαγκάτση
- Δε νοείται στιλάτος χωρίς χαρακτήρα – Πώς ο Helmut Lang άλλαξε για πάντα τη μόδα
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι αγνοούμενοι ορειβάτες


