
Συνάντηση με εκπρόσωπο της ExxonMobil είχε ο Λαβρόφ
Ο κ. Λαβρόφ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ρωσία για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, ενώ υπογράμμισε τις επωφελείς ευκαιρίες που παρέχει η ρωσική οικονομία σε Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές
Συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Ρωσία, καθώς και με επικεφαλής ρωσικών τμημάτων εταιρειών όπως η Chevron και η ExxonMobil είχε την Τρίτη ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.
Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι στη συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, παρόντες και οι επικεφαλής των ρωσικών τμημάτων των εταιρειών Johnson & Johnson, Caterpillar, Chevron και ExxonMobil, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην κατάσταση των ρωσοαμερικανικών σχέσεων και όπως τονίστηκε έμφαση δόθηκε στις προοπτικές για οικονομική συνεργασία. Όπως τονίζει η ανακοίνωση, οι δύο χώρες περνούν μια δύσκολη περίοδο, «λόγω των ενεργειών της επίσημης Ουάσιγκτον».
Ο κ. Λαβρόφ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ρωσία για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, ενώ υπογράμμισε τις επωφελείς ευκαιρίες που παρέχει η ρωσική οικονομία σε Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως σημειώνει το ρωσικό ΥΠΕΞ.
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο

