Απόλυτη κυριαρχία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού: Η 4η σερί κούπα έπιασε Λιμάνι
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού χτίζει τη δική της αυτοκρατορία!
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού χτίζει τη δική της αυτοκρατορία!
Οι Ερυθρόλευκες κατέκτησαν ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδας, το 4ο διαδοχικό επικρατώντας στον τελικό του Final 4 των Χανίων της Νίκης Λευκάδας με 78-69.
Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, θέτοντας γερές βάσεις για να ψάξει ερυθρόλευκο το τρόπαιο. Με κορυφαίες τις Τζόνσον, Τόμας, Νικολοπούλου, ο Ολυμπιακός «έχτισε» διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα που έκλεισε στο 29-45 και δεν δυσκολεύτηκε να τη διατηρήσει στο δεύτερο μισό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Λευκάδας προσπάθησε να αντιδράσει, ψαλίδισε τη διαφορά και κοίταξα κατάματα τις Ερυθρόλευκες που όμως βρήκαν τις λύσεις να διασπάσουν την προσηλωμένη άμυνα των παικτριών του Δουβίτσα.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός με μεγάλα σουτ από Τόμας και Νικολοπούλου έδειξε ότι… δεν έχει αντίπαλο, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και κατέκτησε το τέταρτο Κύπελλο στην Ιστορία του στο γυναικείο μπάσκετ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατέχουν οι Εσπερίδες Καλλιθέας.
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ελ. 15, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 7, Τζόνσον Ουόκερ 11, Μπαλτά, Σμιθ 11(1), Νάιτ 25(2).
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 13(2), Σταμάτη 2, Αυτζή, Σπυριδοπούλου 9(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου 18)2), Σωτηρίου 7(2), Τίκβιτς 2, Λίτσι, Τζόνσον 16, Κοσμά 3(1), Σταμολάμπρου 4.
Τα δεκάλεπτα: 15-24, 29-45, 49-59, 69-78.
- Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός πετά χαρταετό όλο τον χρόνο – Δεν περιμέναμε την Καθαρά Δευτέρα για να το καταλάβουμε
- Κινητοποίηση γιατρών για την αλλαγή στο καθεστώς αναβολής στράτευσης – Συνάντηση ΙΣΑ με φοιτητές ιατρικής
- Email στον Κάρολο από το 2019 για τον Άντριου – Προειδοποιήσεις πρέσβη 20 χρόνια πριν για πλήγμα στη μοναρχία
- Πάτρα: Σήμερα το μεγάλο φινάλε του Καρναβαλιού – Χιλιάδες συμμετοχές και ευφάναστα άρματα στην παρέλαση
- Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο 74χρονο πεζοπόρο
- «Διαλύει» τα κοντέρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεπέρασε τα 500 γκολ μετά την ηλικία των 30!



