
Με ελεύθερη είσοδο το σημερινό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Ελεύθερη είσοδο ανακοίνωσε η ΑΕΚ για το σημερινό ντέρμπι του χάντμπολ με τον ΠΑΟΚ (20/3, 16:00)
Ελεύθερη θα είναι είσοδος για τον κόσμο στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Handball Premier (20/3, 16/3).
Οι Δικέφαλοι θα μονομαχήσουν στο «Γ. Κασιμάτης»του ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με την «Ένωση» παράλληλα να προβαίνει σε μια κίνηση ευχαριστίας προς τους φίλους της.
Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να ανταμείψουν τους οπαδούς, οι οποίοι πρόσφεραν μεγάλη στήριξη τη φετινή σεζόν, θέτοντας ελεύθερη είσοδο στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ δίνει σήμερα (20/03, 16:00) έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV, στοχεύοντας στην κατάληψη της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Handball Premier.
Η διοίκηση της ΑΕΚ συναισθανόμενη την συνεχή στήριξη του κόσμου και την φετινή αγωνιστική περίοδο, αποφάσισε να ισχύσει ελεύθερη είσοδος στο σημερινό ντέρμπι. Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει όλο το φίλαθλο κοινό της “Ένωσης” για την παρουσία του σε ολους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός έδρας.
Ντύσου στα “κιτρινόμαυρα”, πάρε το κασκόλ σου, πήγαινε στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ και με τη φωνή σου και μόνο στήριξε την ομάδα χάντμπολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!»
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto