Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ολυμπιακός: Εκτός και ο Αγραβάνης με Μπάγερν, μέσα ο Ποκουσέφσκι
Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπάγερν, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά και τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι. Με 11αδα και τον Ποκούσεφσκι στην αποστολή θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός.
Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Ολυμπιακό μία μέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Ο Έλληνας ψηλός δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς, καθώς ταλαιπωρείται τόσο από γαστρεντερίτιδα, αλλά και από τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός, όπως συμβαίνει με τους Γιάνις Στρέλνιεκς αλλά και Βασίλη Σπανούλη.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, αφού λόγω των απουσιών δεν μπορεί να πάρει μαζί του 12αδα για το παιχνίδι με την Μπάγερν. Τα πολλά προβλήματα ανάγκασαν τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να επιλέξει 11 παίκτες για το ματς με τους Βαυαρούς, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει