Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσοι φυλάνε τον Αλέξη;

Πόσοι φυλάνε τον Αλέξη;

Θέμα συζήτησης στη Βουλή ήταν πόσοι αστυνομικοί φυλάνε υπουργούς αλλά και πρώην υπουργούς

Θέμα συζήτησης στη Βουλή ήταν πόσοι αστυνομικοί φυλάνε υπουργούς αλλά και πρώην υπουργούς. Για παράδειγμα, ο Σίμος Κεδίκογλου είχε στοιχεία, όπως έλεγε, ότι έναν πρώην υφυπουργό προερχόμενο από τους ΑΝΕΛ τον φυλάνε έξι αστυνομικοί, λέγοντας μάλιστα ότι ο Νίκος Μαυραγάνης ήταν εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός.

Αποκάλυψε ωστόσο ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου όταν ήταν υπουργός Μακεδονίας-Θράκης είχε στη διάθεσή της 14 αστυνομικούς. Τώρα, δεν ξέρω εάν αυτά τα στοιχεία που έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εκείνο που ξέρω είναι ότι τον Πρωθυπουργό τον φυλάνε πολλοί και καλά.

Με κλούβες, με περιπολίες μυστικών στον Εθνικό Κήπο, με μοτοσικλετιστές. Ομως, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, δεν έφτανε όλη αυτή η πολυπληθής φρουρά που έχει ο Πρωθυπουργός, οι έχοντες το πρόσταγμα της ασφαλείας του παίρνουν προληπτικά μέτρα προφύλαξής του.

Ναι, δεν διαβάσατε λάθος, προληπτικά μέτρα για τη μετακίνηση του κ. Τσίπρα. Να σκεφτείτε ότι την Πέμπτη ο κ. Τσίπρας επρόκειτο να μιλήσει στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (μαζί με τον Μοράλες) και άρχιζαν οι αστυνομικοί να αδειάζουν τους γύρω από το Ιδρυμα δρόμους από τις 3 μετά το μεσημέρι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024