Η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με τη θερμοκρασία, αρχίζει σιγά- σιγά να ανεβαίνει και η διάθεσή μας, με τον άερα της ανανέωσης να φτάνει και στην γκαρνταρόμπα μας!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή ανοιξιάτικη σεζόν, προκείμενου να ενημερωθείτε κατάλληλα και να ανανεώσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Pastel 

Τα παστέλ χρώματα διεκδικούν το δικό τους χώρο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, προσφέροντας ένα θηλυκό κι ρομαντικό αέρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Floral

Επειδή άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν γίνεται,  αν αγαπάτε αυτό το print, τώρα είναι η ιδανική εποχή προκειμένου να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά «ανθισμένα» look.

Animal Prints

Η τάση αυτή συνεχίζει να μένει μαζί μας και αυτή τη σεζόν, βρίσκοντας πιο «δροσερούς» μα εξίσου στιλάτους τρόπους για να μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Neon χρώματα

Μία από τις πιο ανατρεπτικές τάσεις της φετινής άνοιξης, που εξαπλώνεται ταχύτατα στους κύκλους των fashionistas. Προσοχή στις υπερβολές…

Βολάν

Τα βολάν συνεχίζουν να χαρίζουν κίνηση και girly ύφος, σε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Biker Shorts

Ένα από τα πιο δυνατά trends με haters και lovers. Σε κάθε περίπτωση, τα bikers shorts θα τα δείτε φορεμένα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους  κατά τη διάρκεια της φετινής άνοιξης.