Σοκάρει νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη
Ο 74χρονος που συνελήφθη είχε ανοίξει λογαριασμούς με ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία παρουσιαζόταν ως έφηβος, ενώ είχε εκατοντάδες followers, κυρίως μικρά κορίτσια.
Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι 74χρονου σε χωριό του Λασιθίου μετά από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.
Στην κατοχή του ηλικιωμένου, ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια, βρέθηκε τεράστιο υλικό στο οποίο καταγράφονται ακόμα και βιασμοί βρεφών.
Αστυνομικοί ένιωσαν αηδία και αποστροφή βλέποντας το υλικό που κατάσχεσαν, το οποίο στον ίδιο τον συλληφθέντα προκαλούσε ηδονή και ευφορία.
Παρίστανε τον έφηβο σε ψεύτικα προφίλ
Είναι συγκλονιστικό ότι ο ηλικιωμένος, ο οποίος διαμένει εδώ και δεκαετίες σε σκανδιναβική χώρα αλλά κατά διαστήματα επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του, είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.
Στα προφίλ αυτά παρουσιαζόταν ως έφηβος για να προσεγγίζει εκατοντάδες παιδιά. Είχε τον τρόπο να τα προσεγγίζει, αν ληφθούν υπόψη οι εκατοντάδες followers που είχε, κυρίως μικρά κορίτσια.
Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών Λασιθίου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πάντως, η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή από τις Αστυνομικές Αρχές.
Πηγή: cretalive.gr
- Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: Σοβαρή παιδαγωγική και κοινωνική μεταρρύθμιση, όχι προεκλογικό πυροτέχνημα
- «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι


