Πρωινό φίλων της Βόρειας Μακεδονίας οργανώνει ο Κατρούγκαλος στις Βρυξέλλες
Το πρωινό φίλων της Βόρειας Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ενώπιον του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας, Τεοντόρ Μελεσκάνου, οργανώνουν πρωινό για τους φίλους της Βόρειας Μακεδονίας στις 18 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, στο οποίο θα συμμετέχει και ο ομόλογός τους των Σκοπίων Νίκολα Ντιμίτροφ.
Οι προσκλήσεις προς τους επικεφαλής των διπλωματών των κρατών μελών της ΕΕ προέρχονται από τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Ρουμανίας, που είναι και οι διοργανωτές.
Το πρωινό φίλων της Βόρειας Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ενώπιον του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσίευμα της a1on.mk.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Πυθαγόρας Περάματος – Ολυμπιακός 0-10: Νέο… διψήφιο σόου για τις «ερυθρόλευκες»
- «Σύνδρομο αυτοζύμωσης» – Πώς κάποιοι άνθρωποι μεθούν χωρίς να πίνουν
- Φλώρινα: Το τριήμερο κύμα ψύχους φέρνει κλείσιμο σχολείων σε τρεις δήμους
- Η Μελίσα Γκίλμπερτ μίλησε για παιδική κακοποίηση στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι λίγo πριν τη σύλληψη του συζύγου της
- Αμερικανίδες θα ταξίδευαν στο Μιλάνο με 73 κιλά ναρκωτικών μέσα στις βαλίτσες – Συνελήφθησαν στο Ελ. Βενιζέλος
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό





