Indian Wells : Οι αντίπαλοι της Μαρίας Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τους αντιπάλους της στο φημισμένο τουρνουά Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται για το φημισμένο τουρνουά Indian Wells που φιλοξενείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα μάθει την πρώτη αντίπαλο της, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.
Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει αντίπαλο από τα προκριματικά στον 1ο γύρο, ενώ αν προκριθεί θα την περιμένει στον 2ο γύρο η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, No. 30 στο ταμπλό.
Η Σάκκαρη βρίσκεται στο ίδιο τμήμα του ταμπλό με την Πέτρα Κβίτοβα, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο.
Υπενθυμίζεται πως πέρσι είχε καταφέρει να φτάσει στον 4ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, όπου μάλιστα είχε ηττηθεί δύσκολα από την Ναόμι Οσάκα, που λίγες μέρες μετά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Το τουρνουά ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 17 του μήνα.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

