Τραμπ: «Απίστευτες» προοπτικές για τη Β. Κορέα και τον «φίλο μου» Κιμ Γιονγκ Ουν
«Απίστευτες» προοπτικές να ακμάσει όπως το Βιετνάμ βλέπει στη Βόρεια Κορέα, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εάν η χώρα προχωρήσει με την αποπυρηνικοποίηση
«Απίστευτες» προοπτικές να ακμάσει όπως το Βιετνάμ βλέπει στη Βόρεια Κορέα, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εάν η χώρα προχωρήσει με την αποπυρηνικοποίηση.
Τη θέση αυτή έξεφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση του στο Twitter λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ.
Στην ίδια ανάρτηση ο Τραμπ που χαρακτήρισε «αρκετά ενδιαφέρουσες» τις διήμερες επαφές που θα έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, αποκαλεί «φίλο μου» τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Το Βιετνάμ ακμάζει όπως ελάχιστες άλλες χώρες στη γη. Η Βόρεια Κορέα θα κάνει το ίδιο, και πολύ γρήγορα, αν αποπυρηνικοποιηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στο Twitter. «Οι δυνατότητες είναι τρομερές, μια μεγάλη ευκαιρία, όπως σχεδόν καμία άλλη στην ιστορία, για τον φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν», πρόσθεσε.
Σε δεύτερη ανάρτηση του ο Ντ. Τραμπ υποστήριξε ακόμα ότι οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να σταματήσουν να συζητούν τι θα έπρεπε να κάνει ο αμερικανός πρόεδρος με τη Βόρεια Κορέα και να αναρωτηθούν γιατί δεν το έκαναν κατά την οκταετή διακυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα.
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

