
Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα για τέσσερις ώρες
Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό
Νέα ταλαιπωρία επιφυλάσσεται, σήμερα Τρίτη, για το επιβατικό κοινό καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί στην Αθήνα τραβούν «χειρόφρενο», προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Έτσι, οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.
- Τσουκαλάς: Πανικόβλητη η κυβέρνηση, σεβασμός αλά καρτ στη Δικαιοσύνη από τη Νέα Δημοκρατία
- Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά και της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης
- Νέο data center για τα δεδομένα των Ευρωπαίων στο TikTok
- Μπέβερλι Χιλς: Η κόντρα των Κέλι και Μπρέντα πίσω τις κάμερες
- Ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής 23 κοινωνικών δομών
- Άγιο Φως: Πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του στην Ελλάδα


