Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΟΦΗ που έπαιξε ανοιχτά»

Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στον προπονητή του ΟΦΗ που έπαιξε ανοιχτά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχάρη τον προπονητή των Κρητικών και ενημέρωσε πως ο Βασίλης Τοροσίδης είναι καλά, ενώ θα χρειαστούν 48 ώρες για να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο Μαντί Καμαρά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετέφερε τα συγχαρητήριά του στον Χάιμε Βέρα του ΟΦΗ για τον τρόπο παιχνιδιού των Μελανόλευκων στο Καραϊσκάκης, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματιών.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Μαντί Καμαρά αντικαταστάθηκαν από τους Τσιμίκα και Μπουχαλάκη αντίστοιχα. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει κάτι ανησυχητικό, ενώ θα χρειαστούν δύο 24ωρα για να εκτιμηθεί η κατάσταση του χαφ από τη Νέα Γουϊνέα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ίβηρας κόουτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 5-1:

Για το ματς με τον ΟΦΗ και τα πέντε γκολ του Ολυμπιακού: «Η αλήθεια είναι πως δεν στεκόμαστε στο παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Σήμερα στα πρώτα λεπτά δυσκολευτήκαμε αλλά μετά στις πρώτες φορές που απειλήσαμε βάλαμε γκολ και άλλαξε το ματς. Να συγχαρώ τον προπονητή του ΟΦΗ γιατί έπαιξε ανοιχτά. Λίγες ομάδες το κάνουν αυτό. Εμείς θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ και για τον ΟΦΗ θεωρώ πως θα προσφέρει θέαμα στο μέλλον και θα παίξει πολύ καλά. Εμείς πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Για τον Καμαρά, τον Ομάρ και τον Τοροσίδη: «Για τον Μαντί θέλουμε λίγες ακόμα ώρες. Θέλουμε ακόμα 48 ώρες για να δούμε. Ο Τοροσίδης είναι καλά. Έχει ένα χτύπημα αλλά είναι ΟΚ. Από αύριο κιόλας θα είναι καλά. Για τον Ομάρ χρειαζόμαστε μερικές ημέρες. Δεν είναι ακόμα έτοιμος».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Τρεις ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Στην Τεχεράνη αποδίδονται τα πλήγματα που εξαπολύθηκαν σε έδαφος του Ιρακινού Κουρδιστάν, και είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις ιρανοί Κούρδοι, σύμφωνα με μια εξόριστη αντιπολιτευόμενη οργάνωση.

Σύνταξη

Υπαναχώρηση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν τελικά να παρατείνουν την αναστολή των κυρώσεων για το ρωσικό πετρέλαιο, κάτι που μόλις πριν από τρεις ημέρες είχε αρνηθεί ο Σκοτ Μπέσεντ.

Σύνταξη

Το Ιράν απειλεί να κλείσει ξανά τα Στενά του Ορμούζ

Ο Τραμπ «διατύπωσε επτά ισχυρισμούς σε διάστημα μιας ώρας, και οι επτά ήταν ψευδείς», τονίζει ο Γαλιμπάφ, και προειδοποιεί ότι τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί οι αποκλεισμός των ΗΠΑ.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version