Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο ΑΠΘ μετά από νέα αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 18 έως 38 ετών, από τους οποίους τέσσερις για διακίνηση και ο πέμπτος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακόμη μία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πέριξ του Ιδρύματος για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Όπως ανακοινώθηκε, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 18 έως 38 ετών, από τους οποίους τέσσερις για διακίνηση και ο πέμπτος για κατοχή ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και χρηματικά ποσά που εκτιμάται ότι συνδέονται με την εμπορία ουσιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση, παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI



