Προβλήματα στην ακτοπλοΐα λόγω ισχυρών ανέμων
Προβλήματα παρουσιάζονται στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 με 10 μποφόρ
Προβλήματα παρουσιάζονται στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 με 10 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το μεσημεριανό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» για δυτικές Κυκλάδες, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.
Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για Κυκλάδες -Μαρμάρι και από το Λαύριο.
Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Χαλκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων η ακυρώσεις, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει ενίσχυση των ανέμων εντός της ημέρας.
- «Η Γροιλανδία είναι σύμμαχος, όχι περιουσιακό στοιχείο», δηλώνει Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής των ΗΠΑ
- Προς αρχειοθέτηση η μήνυση Φάμελλου για το μαύρο πολιτικό χρήμα σε ΝΔ και Mαξίμου μέσω Ομάδας Αλήθειας
- «Κρατήστε γερά!»: Η Μαντόνα στέκεται στο πλευρό του λαού του Ιράν
- Μινεάπολη: Η Ρενέ Γκουντ πυροβολήθηκε δύο φορές στο στήθος και μια στον πήχη
- Χειροπέδες σε μοντέλο για συμμετοχή σε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» βενζινάδικα στην Αττική
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914



