Κάνουν «φτερά» κάνουν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφανίζει με τρελούς ρυθμούς τα εισιτήρια για το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ εννέα ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του (17/2) - Απομένουν λιγότερα από 4.500
Για τον Ολυμπιακό έπεται πρόγραμμα – φωτιά και ο κόσμος του θα βρίσκεται στο πλευρό του!
Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (10/02), στη συνέχεια υποδέχονται τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League την Πέμπτη (14/02) με το Καραϊσκάκης να αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο και έπεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (17/02).
Οι φίλοι των Πειραιωτών εν αναμονή του αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, τρέχουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τις… εντός των τειχών αναμετρήσεις. Ήδη έχει ανακοινωθεί το sold out για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ενώ όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ, εννέα ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής του, τα εισιτήρια τείνουν να εξαφανιστούν!
Συγκεκριμένα, έχουν απομείνει μόλις 4.500 κι όλα δείχνουν ότι θα γίνει δεύτερο sold out μέσα σε λίγες μέρες μετά από αυτό με την Ντιναμό.
Να αναφέρουμε ότι η διάθεση συνεχίζεται αύριο Σάββατο (09/02) 10:00 με 15:00 και καθημερινά στο Ίντερνετ.
- O Σκύλος που έκλαιγε βουβά τις Νύχτες: Το νέο έργο του Θέμη Μουμουλίδη
- ΠΑΣΟΚ: Οι κάλπες, τα «τιμάρια» και η κόντρα για τις συνεργασίες
- Ακριβός στα προσωπικά δεδομένα όταν τρώει κρακεράκια και φθηνός όταν παρακολουθείται με Predator, ο Άδωνις
- Δίκη email-gate στον απόηχο των υποκλοπών: Ποιοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο
- Νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό: Αυξήσεις στα όρια του κατώτατου μισθού
- Βρυξέλλες: Κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής – Αναζητούνται λύσεις για την άνοδο των τιμών της ενέργειας




