
Σε νέα συνάντηση την Τετάρτη κάλεσε ο Αραχωβίτης τους αγρότες των μπλόκων
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάλεσε τους αγρότες το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο για να συζητήσουν τα αιτήματά τους που «έχουν τεθεί και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί»
Νέα πρόσκληση για συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη απηύθυνε προς τους εκπροσώπους των αγροτών που συμμετέχουν στα μπλόκα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, σημειώνοντας ότι θα συμμετάσχει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Ο κ. Αραχωβίτης κάλεσε τους αγρότες το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συζητήσουν τα αιτήματά τους που «έχουν τεθεί και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Πιστεύουμε ότι ο διαρκής διάλογος επιλύει τα προβλήματα, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα και μια σειρά αιτημάτων έχει επιλυθεί», αναφέρει ο υπουργός.
- Ρωσία: Ζημιές σε σημαντικό λιμάνι και σε σχολείο από drones
- Η Ινδονησία καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο
- Ο Άλεκ Πίτερς για το συμβόλαιό του που τελειώνει και το μέλλον του
- Tζένη Τζένη – Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ: Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
- Τα βέλη που έχει ακόμα να εκτοξεύσει ο Αντ. Σαμαράς με φόντο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης



