Κοζάνη: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει
Φωτιά, από άγνωστη αιτία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:20, σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης, που κινείτο στην Ε.Ο. Κοζάνης – Σερβίων, κοντά στο ύψος των Πετρανών
Υποδειγματική ήταν η αντίδραση του οδηγού λεωφορείου των ΚΤΕΛ που έπιασε φωτιά εν κινήσει στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα κανένας επιβάτης να μην τραυματιστεί.
Φωτιά, από άγνωστη αιτία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:20, σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης, που κινείτο στην Ε.Ο. Κοζάνης – Σερβίων, κοντά στο ύψος των Πετρανών.
Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 10 -15 άτομα, οι οποίοι, σε κάποια στιγμή, διαμαρτυρήθηκαν ότι υπάρχει καπνός εντός της καμπίνας του λεωφορείου, σύμφωνα με τοkozan.gr. Ευτυχώς ο οδηγός που αντέδρασε ψύχραιμα και γρήγορα, σταμάτησε, οι επιβάτες κατέβηκαν, πριν τυλιχτεί όλο το λεωφορείο στις φλόγες.
Στο σημείο επιχείρησε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, με τρία οχήματα και επτά άντρες, ενώ οι επιβάτες έφτασαν τελικά στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που έσπευσε να τους παραλάβει.
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν χάνει τον πόλεμο, ο στρατός απελευθέρωσε 300 km2 στο νότο
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες
- Αναζήτηση στέγης για… γερά νεύρα: «Όχι παιδιά, όχι κατοικίδια, όχι αλλοδαποί»


