Ημέρα επιτευγμάτων για τον Γιώργο Πρίντεζη
Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έγινε ο 14ος σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος και 16ος ριμπάουντερ μετά το ματς με την Κύμη στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Α1.
Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κύμη για τον Γιώργο Πρίντεζης. Ο εκ των υπαρχηγών των Ερυθρόλευκων με την εμφάνιση του, έφτασε τις 353, ξεπέρασε τον Αντώνη Φώτση κι «έπιασε» στην 21η θέση της λίστας τον Χριστόφορο Στεφανίδη.
Ταυτόχρονα με τους 12 πόντους που πέτυχε απέναντι στο συγκρότημα του Ισίδωρου Κουτσού, έφτασε τους 3.436 και έγινε ο 14ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού προσπέρασε τον Μάκη Νικολαίδη που είχε 3.424.
Και τέλος με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.433 και ξεπερνώντας τον Έρικ Μικ (1.430) και έγινε ο 16ος ριμπάουντερ στα χρόνια της Betshop Basket League.
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός




