
Σβιντέρσκι: «Μέσω Ελλάδας και ΠΑΟΚ θα μπορέσω να πάω σε μεγαλύτερες ομάδες»
Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, ανέφερε πως έχει την φιλοδοξία να γράψει τη δική του Ιστορία στο ποδόσφαιρο και μέσω του ΠΑΟΚ να χτυπήσει την πόρτα της Bundesliga και άλλων δυνατών πρωταθλημάτων
Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός, Κάρολ Σβιντέρσκι, είναι το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ και ο εκλεκτός του Λουτσέσκου για να αναπληρώσει το κενό που άφησε στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, η φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο νεαρός επιθετικός έδειξε έτοιμος για την πρόκληση του να παίξει ποδόσφαιρο μακρυά από την Πολωνία και να βρει τον δρόμο του σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα όπως η Bundesliga, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Sport.pl.
«Δεν ήθελα να χάσω άλλο χρόνο παίζοντας στην Ekstraklasie. Χρειαζόμουν δράση. Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο και πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι αρκετά αγχωμένος τελευταία, αλλά τι μπορώ να χάσω; Τίποτα…».
Από την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της μπορώ να πάω και σε ακόμη πιο μεγάλες ομάδες. Η Ελλάδα ήταν η καλύτερη επιλογή. Η Μπουντεσλίγκα και άλλα πρωταθλήματα θα ήταν αυτή την στιγμή πολύ μεγάλα βήματα. Δεν είμαι φυσικά έτοιμος να παίξω σε τέτοια πρωταθλήματα».
- Η ΕΕ ξεκίνησε ελέγχου του ευρωπαϊκού κόμματος της AfD – Η «Ευρώπη των Κυριαρχών Εθνών» ίσως κηρυχθεί εκτός νόμου
- Σε ρινγκ μετατρέπεται ο Λευκός Οίκος για τα 80ά γενέθλια του Τραμπ
- Όλες οι σκέψεις της Έλι Μπάμπερ όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί την Κέιτ Μος
- Με… ελικόπτερα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας – Μόνος του έφτασε Νεϊμάρ (vid)
- Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες της ένοπλης επίθεσης σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πατησίων
- Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι – Ευρείες εντολές εκκένωσης


