Νετανιάχου: Θα πλήξουμε όποιον προσπαθεί να μας βλάψει
Το Ισραήλ δεν θα αφήσει έτσι «τις επιθετικές ενέργειες» του Ιράν υπογράμμισε επίσης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα του κατάφερε «σοβαρό πλήγμα» κατά του Ιράν στη Συρία σε αντίποινα για τη ρίψη πυραύλου κατά του εδάφους του.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε την Δευτέρα ότι οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία είχαν κυρίως στόχο στρατιωτικές θέσεις που έχει εγκαταστήσει το Ιράν και προειδοποίησε την Τεχεράνη ότι θα υποστεί συνέπειες για τις απειλές της ότι θα καταστρέψει το Ισραήλ.
«Δρούμε τόσο κατά του Ιράν όσο και κατά των συριακών δυνάμεων που είναι συνεργοί στην ιρανική επίθεση», σημείωσε ο Νετανιάχου σε ομιλία του.
«Θα πλήξουμε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας βλάψει. Οποιοσδήποτε απειλεί να μας εξαλείψει, φέρει πλήρη ευθύνη», πρόσθεσε.
Το Ισραήλ δεν θα αφήσει έτσι «τις επιθετικές ενέργειες» του Ιράν υπογράμμισε επίσης ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα του κατάφερε «σοβαρό πλήγμα» κατά του Ιράν στη Συρία σε αντίποινα για τη ρίψη πυραύλου κατά του εδάφους του.
«Η αεροπορία κατάφερε χθες (Κυριακή) το βράδυ ένα σοβαρό πλήγμα κατά των ιρανικών στόχων στη Συρία μετά τη ρίψη από το Ιράν από εκεί ενός πυραύλου προς το Ισραήλ. Δεν θα αφήσουμε να περάσουν επιθετικές ενέργειες αυτού του είδους», σημείωσε ο Νετανιάχου στην ομιλία που εκφώνησε με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου αεροδρομίου κοντά στην Εϊλάτ, στο νότιο Ισραήλ.
- Ουκρανία: Ρωσικά drones χτύπησαν σπίτια και σχολείο στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Νέα σενάρια στη Σερβία για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό!
- Φυλακές Δομοκού: Τα κενά, οι αντιφάσεις και τα σενάρια για τέταρτο πρόσωπο στη δολοφονία του ισοβίτη
- Για «βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ στα εδάφη της Μέσης Ανατολής, κάνει λόγο ο Αμερικανός πρεσβευτής
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη
- Τραγωδία ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης: Τρεις νεκροί μετανάστες, αναφορές για αγνοούμενους

