Κατακραυγή στο Twitter για τα χημικά στο συλλαλητήριο
Την οργή των πολιτών έχουν προκαλέσει οι ανεκδιήγητες πράξεις της αστυνομίας να ρίξουν χημικά στους διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Την οργή των πολιτών έχουν προκαλέσει οι ανεκδιήγητες πράξεις της αστυνομίας να ρίξουν χημικά στους διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών, δείχνοντας παντελή αδιαφορία για τις συνέπειες, δεδομένου ότι ανάμεσα στους διαδηλωτές υπήρχαν ηλικιωμένοι, αλλά και παιδιά.
Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη. Το Twitter φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο, με τους χρήστες να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τις ενέργειες τόσο της κυβέρνησης, όσο και της αστυνομίας.
Μάλιστα. από την Twitterόσφαιρα δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το γεγονός των ληγμένων χημικών που χρησιμοποιήθηκαν.
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο


