Ο Μάικ Πομπέο χαιρετίζει την απόφαση της βουλής της πΓΔΜ
«Οι ΗΠΑ το βλέπουν ως μία ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε όλη την περιοχή», τονίζει ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών
Με γραπτή του δήλωση, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο συγχαίρει εκ μέρους των ΗΠΑ την απόφαση της Βουλής της πΓΔΜ «να υιοθετήσει τις απαιτούμενους συνταγματικές αλλαγές για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα».
«Οι ηγέτες της Μακεδονίας επέδειξαν όραμα, θάρρος και επιμονή στην επιζήτηση μιας λύσης στο θέμα της ονομασίας, η οποία θα επιτρέψει στη Μακεδονία να πάρει την θέση που δικαιούται στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ως Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Οι ΗΠΑ το βλέπουν ως μία ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε όλη την περιοχή», καταλήγει ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.
- Αίγιο: Συνελήφθη 46χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με όπλο εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων
- Βίντεο από το Γενικό Κρατικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη για επίθεση Ζιαζιά
- Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας
- Με ζώνη στη μέση του ο Βεζένκοφ – Περπατούσε με το ζόρι μετά το τέλος του τελικού
- Παναθηναϊκός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας «πράσινους» (vids)

