Μαρτίνς: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Ο Πορτογάλος προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο ματς τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Ο Ολυμπιακός με μία πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0, για την 16η αγωνιστική και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο 2019.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ικανοποίησε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, οι Πειραιώτες έπαιξαν πολύ καλά και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός με τη σημερινή του εμφάνιση απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Περίμενα από την ομάδα μου ότι θα ξεκίναγε καλά το παιχνίδι. Στο Κύπελλο με την Ξάνθη ο λόγος που δεν τα πήγαμε καλά ήταν η αποχή των 3 εβδομάδων. Είμαστε χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ μπήκαμε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εμφάνισή τους. Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ηταν ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε κάνει στη φετινή σεζόν. Βέβαια, υπήρχαν και παιχνίδια που ήμασταν καλοί για 90 λεπτά, αλλά στο τέλος χάναμε. Σημασία έχει και το αποτέλεσμα. Πρέπει να τα συνδυάζεις όλα. Να απολαμβάνει ο κόσμος το ματς, αλλά και η ομάδα. Το αποτέλεσμα πάντα μετράει. Θέλω να συγχαρώ για μια ακόμα φορά την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, αλλά φυσικά και για το τελικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Πληροφοριοδότρια της αστυνομίας η συνήγορος διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών

Πληροφορίες στην αστυνομία έδινε, ενώ υποτίθεται πως υπερασπιζόταν τους πελάτες της, η συνήγορος διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών στην Αυστραλία, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος εν μέσω του σκανδάλου.

Σύνταξη

Πυρπόλησαν και λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις της Save the Children

Η βρετανική μη κυβερνητική οργάνωση Save the Children αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητές της στην πολιτεία Τζόνγκλεϊ, στο Νότιο Σουδάν, μετά την πυρπόληση και λεηλάτηση των εγκαταστάσεών της.

Σύνταξη

Ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» για το Ιράν «πέρα από τη διπλωματία»

Απειλές κατά της Τεχεράνης εκτοξεύει ο Λευκός Οίκος παραμονή των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ, ανεφέροντας ότι ο Τραμπ «έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του, πέρα από τη διπλωματία».

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007