Οι Vegan έχουν πια την δική τους Εβδομάδα Μόδας
Από φέτος και για τρεις μέρες στο Λος Άντζελες
Το hashtag # VFW πρόκειται να γίνει νούμερο ένα στα trends, καθώς το Λος Άντζελες προετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη εβδομάδα μόδας Vegan από τις 1-4 Φεβρουαρίου. Το πνευματικό τέκνο της ιδρύτριας και ακτιβίστριας δικαιωμάτων των ζώων, Emmanuelle Rienda, το VFW είναι ένα φυσικό βήμα προς τα εμπρός για την πόλη που έχει ήδη απαγορεύσει την πώληση και την παραγωγή γούνας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) στις
«Θέλω να εγείρω συζητήσεις και διάλογους εντός του κλάδου, εκπαιδεύοντας, ανυψώνοντας και σχεδιάζοντας συνδέσεις μεταξύ των σημαντικότερων αξιών μας: τον σεβασμό μας στην ανθρώπινη ζωή, τα δικαιώματα των ζώων και το περιβάλλον», δήλωσε ο Rienda στην VegNews για το νέο της εγχείρημα .
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) στις
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VEGAN FASHION WEEK (@veganfashionweek) στις
Η τετραήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αγοράς της Καλιφόρνιας θα περιλαμβάνει πασαρέλες και παρουσιάσεις από μια λίστα συνειδητών σχεδιαστών που θα παρουσιαστεί στις 21 Ιανουαρίου, καθώς και μια έκθεση για την εξέλιξη του βεγκανισμού. Η φιλοζωική διάθεση θα επεκταθεί και στο vegan lounge, το οποίο θα παρουσιάσει καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις στον τομέα της ομορφιάς και της διατροφής, καθώς και της μόδας.
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη οδηγός πήρε σβάρνα 15 αυτοκίνητα και κατέληξε σε τζαμαρία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Τι λέει ο κανόνας 90/90/1 και πως εκτοξεύει την παραγωγικότητα;
- ΗΠΑ: Ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη Μέση Ανατολή παρά τους χαμηλότερους τόνους με Ιράν
- Από του Ζωγράφου μέχρι τη Βάρη οι Αρχές αναζητούν την 16χρονη Λόρα – Στο μικροσκόπιο η σχέση με τους γονείς της
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς



