Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε Γκούγκα και Αμαράλ από Μπενφίκα Β’
Το ανοικτό κανάλι του Παναιτωλικού με Πορτογαλία έφερε στο Αγρίνιοους Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα
Επιμένει πορτογαλικά ο Παναιτωλικός. Από τη δοκιμασμένη αγορά της ιβηρικής προέρχονται τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας του Αγρινίου.
Τα Καναρίνια ανακοίνωσαν τις μεταγραφές των Πέδρο Αμαράλ (αριστερό μπακ, 25-8-1997) και Γκούγκα (κεντρικός μέσος, 18/7/1997) οι οποίοι αγωνίζονταν στη δεύετρη ομάδα της Μπενφίκα. Με τους Αετούς εξάλλου ο Παναιτωλικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους πορτογάλους νεοαποκτηθέντες:
«Οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας έξι μηνών με δικαίωμα επέκτασης. Προέρχονται από την Μπενφίκα και αγωνίζονται αντίστοιχα στις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού μέσου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.
Ο Γκούγκα επέλεξε για τη φανέλα του τον αριθμό 4 και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό. Έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Ο Αμαράλ επέλεξε τον αριθμό 15 και δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα και δεν βλέπω την ώρα να κάνω την πρώτη προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».
Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη συνέχεια με την ομάδα».
Ο Πέδρο Αμαράλ
Ο Γκούγκα
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς

