Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Στη σύλληψη δύο ατόμων, τα οποία ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης
Στη σύλληψη δύο ατόμων, τα οποία ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν σταθμευμένο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο κοντά σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη.
Από την αποθήκη εξήλθε και συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 27χρονη ομοεθνής συνεργός του.
Στο εσωτερικό της αποθήκης βρέθηκαν συνολικά 44 αλλοδαποί, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν στη χώρα τις προηγούμενες ημέρες από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και σήμερα το πρωί παρελήφθησαν από το φορτηγό με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό οι Άνδρες (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
- Άρης: «Στεφάν Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Ιράν: Κάλεσμα Πεζεσκιάν για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – «Εθνική πορεία αντίστασης»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στο Σοχό – Κάηκε ολοσχερώς
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια



