Καταδίκη της επίθεσης στον ΣΚΑΪ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εκφράζει «τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου, καθώς και προς τη διοίκησή του
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση κατά του ομίλου Σκάι και της εφημερίδος «Η Καθημερινή» και εκφράζει «τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου, καθώς και προς τη διοίκησή του.
Ακολουθεί δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την τρομοκρατική επίθεση:
«Το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά του ομίλου Σκάι και της εφημερίδος «Η Καθημερινή» . Είναι μια επίθεση στην ελευθεροτυπία, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό, μία επίθεση στη δημοκρατία. Η βία, η οποία είναι απορριπτέα σε κάθε μορφή της, δεν αποτελεί λύση των προβλημάτων, των διαφορών και των διαφωνιών. Μοναδική επιλογή οφείλει να είναι ο διάλογος και ο σεβασμός της ζωής και της αξιοπρέπειας, της περιουσίας και της εργασίας του ανθρώπου.
Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθεια της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως προς όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Ενημέρωσης του ομίλου, καθώς και προς τη διοίκησή του. Ο Πανάγαθος Θεός να σας προστατεύει και να σας ενισχύει, για να συνεχίζετε την πολυδιάστατη κοινωνική αποστολή σας.
Καλά Χριστούγεννα!»
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»



