Πιρές: «Ο Μέσι είναι το κάτι άλλο»
Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, αποθέωσε με δηλώσεις του τον Λιονέλ Μέσι
Ο Ρόμπερτ Πιρές μίλησε στην «Mundo Deportivo» και έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, αναφερόμενος στα δύο γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στον αγώνα με την Εσπανιόλ.
«Αν παίζει όπως έκανε κόντρα στην Εσπανιόλ, είναι αδύνατον να τον σταματήσεις. Ήταν απίστευτος. Έχω παίξει με Ζιντάν, Ανρί και κατά του Ροναλντίνιο και του Κριστιάνο, αλλά ο Μέσι έχει κάτι που δεν το έχει κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος της ιστορίας, αλλά λίγοι είναι εκεί που είναι αυτός», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.
Ακόμη, σχολίασε και την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν, να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να πει όχι στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι.
«Ήταν η απόφασή του και πρέπει να την σεβαστείτε. Θεώρησε ότι η Ατλέτικο είναι το καλύτερο μέρος για να παίζει. Πού θα έπαιζε αν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα;»
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
