
Super League: Αναζητεί τηλεοπτική παραγωγή για επτά ομάδες
Τρίτο πρόσωπο για την ανάθεση του έργου της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού για το β΄ γύρο του Πρωταθλήματος αναζητεί η Superleague
Η Superleague κατέθεσε επίσημη πρόσκληση περί υποβολής προσφορών για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού.
Σημειωτέον την παραγωγή για τους αγώνες των επτά ομάδων των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει η ΕΡΤ, είχε αναλάβει για το πρώτο μισό της σεζόν η Nova.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:
«Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανδρών ανώτατης κατηγορίας (A’ Εθνική – Super League) με την επωνυμία «Super League Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (εφεξής η «αναθέτουσα αρχή» ή η «Super League»), η οποία αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη υπαγόμενο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, επιθυμεί να αναθέσει σε τρίτο πρόσωπο το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου ανδρών των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Λαμία, Ξάνθη, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός για το β΄ γύρο του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018/19»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: «Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με επερχόμενο σεισμό» – Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-27
- Ρούμπιο: Πρότεινε «νέα σχέση» του λαού της Κούβας με τις ΗΠΑ – Επίθεση στην κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας
- Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία μητέρας και κόρης που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα
- Πώς συνέβη η τραγωδία στο Δαφνί – Δράστης και θύμα ήταν στο ίδιο θάλαμο από την Παρασκευή
- Έρχονται εξελίξεις με Αταμάν στον Παναθηναϊκό
