O Γκλέτσος… αποθεώνει Καμμένο και ΑΝΕΛ
Τηρώντας τη «γραμμή Καμμένου» για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημείωσε πως αν υπογραφεί θα παραιτηθεί από δήμαρχος
Μέλι… στάζει μιλώντας για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος υποστηρίζει μάλιστα για το κόμμα των ΑΝΕΛ που σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις βρίσκεται κάτω του 3% ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.
Ο κ. Γκλέτσος ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειάρχης με τη στήριξη των ΑΝΕΛ σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «επειδή έχω μεγάλη σχέση με τον στρατό ξηράς και την αεροπορία – δεν ξέρω πολλά από το ναυτικό – είναι ο υπουργός που πίνουν νερό στο όνομά του».
Τηρώντας τη «γραμμή Καμμένου» για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημείωσε πως αν υπογραφεί θα παραιτηθεί από δήμαρχος.
Ερωτηθείς για αν είναι αριστερός, ο δήμαρχος Στυλίδας τόνισε πως «ναι, είμαι αριστερός σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή. Ζω με τα ολίγα που πρέπει να ζήσω, είμαι Σπαρτιάτης και εγώ το έκανα και όταν ήταν παχιές οι αγελάδες. Το ότι είμαι αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πατριώτης».
Τόνισε ακόμη ότι πρέπει να υπάρχει σχολή για δημάρχους και περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι οι ίδιοι θα πρέπει να δίνουν και εξετάσεις.
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία



