Μπαχ: «Πρώτη φορά διοργανώτρια είναι έτοιμη τόσο νωρίς»
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, αποθέωσε τους Ιάπωνες για το βαθμό ετοιμότητας τους δύο χρόνια πριν από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (2020)
Δύο χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2020) οι Ιάπωνες είναι σχεδόν έτοιμοι για τη διοργάνωση και ο Τόμας Μπαχ έσπευσε να τους απονείμει τα εύσημα.
«Για πρώτη φορά βλέπω μια διοργανώτρια πόλη να είναι τόσο νωρίς, σχεδόν έτοιμη για τη διοργάνωση των αγώνων. Δύο ολόκληρα χρόνια πριν την έναρξη των αγώνων η οργανωτική επιτροπή της χώρας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και η Ολυμπιακή Επιτροπή είναι απόλυτα ικανοποιημένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός επικεφαλής της ΔΟΕ που επισκέφθηκε το Τόκιο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.